fbpx
Moderne kuhinje Erjavec

Moderne kuhinje

Funkcionalna, sodobna kuhinja. Individualno zasnovana, po merah vašega doma. Moderna kuhinja izstopa po vlogi, ki jo ima. Če je v preteklosti bila le prostor, kjer se je pripravljala hrana, ločen od ostalih prostorov v hiši, je danes središče doma. Današnji trend je zavedanje pomembnosti uživanja zdrave in kakovostne hrane. Da bi to dosegli, si več hrane pripravljamo doma. Kuhinja ni več omejen prostor, ki je bil namenjen le gospodinjam, ampak razširjen, dovolj velik za več članov družine, ki v kuhinji ne samo kuhajo ampak se tudi družijo, zabavajo. Vsaka družina, vsak posameznik ima drugačne navade. Naši oblikovalci poizkušajo prepoznati vaše navade in potrebe ter kuhinjsko pohištvo prilagodijo le-tem. Ponujamo vam različne materiale v različnih barvah, vgrajujemo različne tehnološke rešitve. Predvsem pa ponujamo kakovostno pohištvo z izjemno dolgo življenjsko dobo.

Moderne kuhinje

 

Moderne kuhinje so v zadnjem desetletju postale pravi hit in nepogrešljive v neštetih stanovanjskih prostorov. Kupci se zanje najraje odločajo predvsem zaradi sodobnega dizajna, integriranosti kuhinj v prostor, koncepta skupnega kuhanja. Sodobna kuhinja je namreč običajno odprtega tipa in je prilagojena tako, da lahko kuhar(ica) in vsi preostali družinski člani delajo skupaj ter pri tem uživajo v pripravi hrane. Poleg tega sodobna kuhinja ponuja tudi možnost naprednih možnosti shranjevanja, ki olajšajo delo in poskrbijo za udobje ter večjo učinkovitost pri kuhanju. Takšna kuhinja je zato idealna za sodobne družine, ki pri oblikovanju svojega doma cenijo kakovost in funkcionalnost, pa tudi možnost idealnega izkoristka dragocenega časa.

 

Več pomembnih prednosti

Če jih primerjamo s preostalimi možnostmi, imajo moderne kuhinje kar nekaj prednosti, s katerimi prednjačijo na trgu. Predvsem izpostavljamo sodoben in sodelovalen način oblikovanja, ki omogoča skupinsko delo. Minimalističen videz prispeva k lažjemu vzdrževanju, čiščenju. Hkrati pa lahko izpostavimo določene elemente, ki izstopajo. 

Kot pove tudi ime, so sodobnega in navdušujočega – lahko celo futurističnega – videza, ki vedno izzove občudujoče poglede in komentarje obiskovalcev.

 

Lažje in učinkovitejše delo

Moderne kuhinje so običajno bolj funkcionalne in udobnejše od običajnih. Nudijo več delovnih površin, bolj optimalne shranjevalne površine. V zadnjih letih so vanje vse pogosteje vključene tudi napredne tehnologije, kot so pametni hladilniki in pečice, ki poenostavijo delo, upravljati pa jih je mogoče tudi na daljavo. Vse to olajša kuhinjske aktivnosti, kar pomembno vpliva na gladek potek vsakodnevnega življenja.

 

Nasveti za izbiro kuhinje

Pri nakupu kuhinje je dobro, da je kupec pozoren na več dejavnikov. Najprej določite svoje potrebe in želje glede velikosti in funkcionalnosti kuhinje. Nato preverite kakovost uporabljenih materialov in izdelave kuhinje ter se prepričajte se v uveljavljenost ter dober ugled prodajalca in proizvajalca vaše nove kuhinje. Naposled pa se še pred nakupom poučite tudi o pogojih garancije in možnosti poznejšega servisiranja.