fbpx

Kuhinje

moderne-kuhinje-erjavec

Moderne kuhinje

Minimalistične dizajn v vseh svojih oblikah je še vedno najbolj iskan in zaželjen pri slovenskih kupcih.

S spremljanjem svetovnih trendov na področju oblikovanja kuhinj vam lahko ponudimo zasnovo modernega dizajna, ki ni sam sebi namen, saj upoštevamo tudi vaše potrebe in navade in vam vašo kuhinjo tudi funkcionalno prilagodimo. Smo zagovorniki dobrega in lepega dizajna skupaj s funkcionalno zasnovo.

rustikalne-kuhinje-erjavec

Rustikalne kuhinje

Rustikalen stil je v zadnjih nekaj letih vse bolj popularen in zaželjen pri naših kupcih. Zanj so specifične rezkane fronte, največkrat v belih odtenkih, v kombinaciji z lesom – hrastom, tudi bakrom in medenino. Stil se je pri nas prijel predvsem zaradi topline, občutka domačnosti, ki jo slog izžareva.

Kuhinje Erjavec: sinonim za kakovost in slog

——

Kuhinja je več kot le prostor za pripravo obrokov. Je središče vsakega doma in srčika vašega vsakdanjega življenja. Prav je, da je kuhinja najlepši dragulj v kroni vašega gospodinjstva. Ker si zaslužite prostor, ki spodbuja druženje, učenje in ustvarjalnost, obenem pa zagotavlja udobje in varnost. Družinsko podjetje Erjavec,  ki je v petdeset letih svojega obstoja postalo sinonim za kakovostno izdelavo pohištva po meri, razume, da je pri izbiri kuhinje ključno kakovostno preživljanje časa z vašimi najdražjimi. Kako je torej videti naročilo kuhinje po meri pri slovenskem izdelovalcu?

——

Zakaj izbrati kuhinjo po meri?

Kuhinje, načrtovane povsem po merah in željah posameznega gospodinjstva, se ponašajo s številnimi prednostmi, pod drobnogledom pa lahko spoznamo, da je njihov skupni imenovalec predvsem eno: izjemna prilagodljivost. »Pa saj to ni nič takega, če si v trgovini tudi sam lahko izbereš kuhinjo, ki ti najbolj ustreza,« kajne? Nikakor ne. Množična proizvodnja kuhinjskega pohištva je kljub široki izbiri v sodobnih trgovinah podrejena omejeni izbiri kombinacij. Z idealno barvo, razporeditvijo in obliko pohištva lahko še vedno naletite na primer na  neergonomske ročaje, nefunkcionalne vogale ali neustrezno višino delovnih površin. Kuhinje po meri odpravljajo dodatno delo in stroške s prilagajanjem kupljenih kosov.

 

Z nakupom kuhinje po meri:

1. podpirate lokalno proizvodnjo,
2. prejmete kuhinjo, povsem prilagojeno vašemu domu in željam,
3. lahko v svojo novo kuhinjo pod skrbnim očesom izkušenih strokovnjakov uvedete še tako kompleksne ideje in rešitve,
4. lahko navdih poiščete v tujini ali pri prestižnih kosih in si sanjsko kuhinjo pričarate brez astronomskih cen in težav z mednarodno dostavo,
5. se lahko zanesete na izkušene mojstre in rokodelce s pestrimi ter raznolikimi izkušnjami,
6. dobite trpežen in trajen dizajn, ki bo dobro služil še naslednjim generacijam,
7. lahko iščete in najdete povsem svojevrsten stil – od staromodno tradicionalne do najmodernejše kuhinje in vsega vmes!

 

 

Izvirni oblikovalski koncepti za vsako kuhinjo izpod rok slovenskega podjetja

Se vam zdi določen kuhinjski element nemogoče vpeljati v prostor, pa si ga resnično želite imeti v svoji kuhinji? Morda pa vas navdihujejo prestižni izdelki iz tujine, ki pa so zelo dragi ali pa bi jih bilo izjemno težko dostaviti? Bližina izdelovalca je lahko tudi v takšnih primerih velika prednost. O uresničitvi svojih idej in sanj se lahko pogovorite na posvetu pri lokalnih strokovnih izdelovalcih pohištva in skupaj boste poiskali način za uresničitev vaše popolne kuhinje. Z izbiro slovenskega podjetja lahko uživate tudi v preprosti dostopnosti in bližini, kar znatno olajša vašo vključenost v proces oblikovanja in izdelave kuhinje. Podjetja s sedežem v domači državi bodo prav tako lahko hitreje na voljo za posvet, montažo ali pomoč.

Čeprav imata velik pomen, oblika in funkcionalnost nista edino, kar kuhinjski dizajn obsega – pomembna sta tudi estetika in občutek udobja ter domačnosti v kuhinji. Tudi v podjetju Pohištvo Erjavec razumejo, da je estetika pomemben del kuhinje, ki odseva vašo osebnost in slog. To seveda ne zajema samo oblikovanja, temveč tudi načrtovanje umestitve aparatov in prostorske organizacije. Zato nudijo široko paleto materialov, barv in oblik, s katerimi si lahko ustvarite popolno kuhinjo, ki bo kar najbolje odražala vaš edinstven slog. Sodobno ali klasično, leseno ali kovinsko, minimalistično ali rustikalno – v njihovi bogati ponudbi najdete nekaj za vsak okus. Pohištvo Erjavec v svojih kuhinjah kuharsko ustvarjalnost združuje s praktičnimi rešitvami za gospodinjstva vseh velikosti. Njihove kuhinje so večinoma zasnovane tako, da podpirajo bodisi skupno kuhanje ali samostojno pripravo hrane, a so povsem prilagodljive vašim željam. Razumevanje potreb vsakega posameznega gospodinjstva je namreč ključen korak pri oblikovanju za vas idealne kuhinje.

Oblikovalci podjetja Erjavec vam bodo z veseljem pomagali izbrati prave elemente, da boste lahko uresničili svojo vizijo popolne kuhinje.

 

Pohištvo Erjavec: Vaš partner pri ustvarjanju popolnega doma

50 let izkušenj je družinsko podjetje Pohištvo Erjavec dodobra izmojstrilo in izoblikovalo. Rezultati so jasno vidni: predanost, strokovnost in popolna posvetitev vsaki posamezni stranki. Da lahko izdelajo optimalno pohištvo, so pripravljeni na raziskovanje pestrega nabora idej, s svojo inovativnostjo in domiselnostjo pa nudijo simpatične in izjemno koristne rešitve za še tako kompleksne projekte. Leta 2020 se je podjetje posodobilo in digitaliziralo za lažjo in udobnejšo dostopnost strankam.

Podjetje, katerega začetki segajo v leto 1971 in v tedanjo domačo delavnico Alojza Erjavca, izvira iz prepričanja, da ena sama tlorisna skica ne more upodobiti univerzalno popolne domače kuhinje. Verjamejo, da je prav vsako gospodinjstvo unikatno, zato mora biti takšna tudi vsaka kuhinja, ki jo izdelajo. Njihove kuhinje združujejo kuharsko ustvarjalnost s praktičnimi rešitvami, saj so oblikovane tako, da nudijo funkcionalen in dobro opremljen prostor za pripravo obrokov, ki pa hkrati predstavlja tudi prijetno okolje za druženje. To družinsko podjetje tudi na slovenskem trgu izstopa s svojo raznoliko ponudbo različnih prilagoditev in možnosti za funkcionalne kuhinjske postavitve, ki bodo zadovoljile potrebe vsake družine, para ali posameznika/-ce.

Izkoristite priložnost, stopite v stik s podjetjem Pohištvo Erjavec in se oglasite na posvet z njihovimi strokovnjaki za oblikovanje kuhinjskih prostorov. Z veseljem vam bodo pomagali oblikovati kuhinjo, ki bo izpolnjevala vaše želje in potrebe ter postala pravi zaklad in središče vašega doma.