fbpx

Pohištvo po meri

Če imate za seboj izkušnjo nakupa po meri ukrojene obleke, še kako dobro veste, da se vam je takšna obleka prilegala kot ulita, saj so jo ukrojili in izdelali posebej in samo za vas. Enako lahko rečemo za pohištvo po meri: izdelano je po natančnih navodilih naročnika in z upoštevanjem vseh želja, v prostor pa se prilega do milimetra natančno.

 

V primerjavi s serijsko izdelanim pohištvom ima po meri izdelano pohištvo še druge prednosti, predvsem pa je edinstveno in izvirno, kar zlahka pomeni, da ste edini človek na svetu s točno takšno kombinacijo in postavitvijo pohištva po meri, kot ste si ju zamislili. Nakup serijskega pohištva je resda hitrejši in preprostejši, a investicija se lahko dolgoročno izkaže za precej nepraktično. Kupci namreč pogosto iščejo posebne lastnosti in funkcionalnosti, kot je na primer dodaten prostor za shranjevanje ali določena oblika kosa, ki se natanko prilega v ozke prostore ali kote. Z nakupom pohištva po meri je mogoče vsem tem posebnim zahtevam zlahka ugoditi.

 

Naj vam naši izkušeni strokovnjaki in mizarski mojstri z upoštevanjem vaših sanj izpolnijo dolgoletne želje glede vašega novega pohištva po meri, zato nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem se bomo dogovorili za individualni uvodni razgovor, kjer nam boste predstavili svoje videnje in predstave, mi pa vam bomo podali že prvo povratno informacijo. Tako bo lahko pot do vašega čudovitega pohištva po meri uspešno stekla od prvega načrta do dostave in montaže ali vgradnje končnega izdelka, ki vam bo v dolgoletno veselje in ponos.